Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4555 - Boligprosjekt på Fjellhamar Avsluttet

13% årlig rente| Risikoklasse B 

Selskapet ønsker å låne NOK 2 500 000 av en total låneramme på NOK 19 000 000 av Kameos långivere til utviklingen av tre eneboliger på Fjellhamar. Hittil har Kameos långivere lånt ut NOK 3 000 000. Utvikler kjøpte eiendommen for NOK 10 300 000 i juni 2022, og fikk innvilget rammetillatelse fra Lørenskog kommune i januar 2023. Rammetillatelsen gjelder riving av eksisterende bolig som står på tomt, samt oppføring av tre nye eneboliger. De mottok ellers igangsettingstillatelse for tiltaket i mars 2024.  

Eiendommen er kjøpt på blanco skjøte. Selskapet har fullmakt til å handle på eierens vegne. 

Sålestøp er påbegynt i disse dager, og denne transjen skal finansiere konstruksjoner for tett bygg, i tillegg til finanskostnader.  

Prosjektets styrker  

  • Erfaren utvikler med gode referanseprosjekter 
  • Attraktiv beliggenhet 
  • Morselskapsgaranti og personlig kausjon fra eier 
  • Pant i eiendom