Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Onsdag 11. september kl. 07.45-10, er plattformen utilgjengelig på grunn av teknisk vedlikehold. Vi beklager for ulempene dette medfører!

#4569 – Veletablert eiendomsselskap søker byggelånsfinansiering Avsluttet

14% årlig rente| Risikoklasse B

Selskapet ønsker å låne NOK 1 400 000 av totalt NOK 22 000 000 for å finansiere prosjektering og entreprenørarbeid tilknyttet grunnarbeid på to utviklingstomter på Ullern i Oslo. Dette er første transje i byggelånet og Kameos långivere har tidligere finansiert et tomtelån tilsvarende NOK 5 500 000 til kjøpet av utviklingstomten.  

Tomtene var tidligere en del av en eiendom som ble seksjonert til tre i april 2023. Den gjenværende tomten har en eksisterende enebolig og følger ikke handelen. Det foreligger en rammetillatelse og igangsettelsestillatelse for oppføring av en enebolig på hver seksjonerte tomt, totalt to eneboliger.  

Lånet sikres med andreprioritets pant på begge utviklingstomtene og morrselskapsgaranti.

Se tidligere lån her:

Lån #4481
Lån #4530

Prosjektets styrker

  • Erfarne utviklere med flere gode referanseprosjekter 
  • Pant i begge utviklingstomtene  
  • Tomtene ligger attraktivt og sentralt til på Ullern i Oslo 
  • Det foreligger rammetillatelse og igangsettelsestillatelse til oppføring av eneboliger  
  • Morsselskapsgaranti 

Merk at bildene kun er 3D-illustrasjoner av prosjektet.